bureau

Hanratharchitect is een flexibel allround architectenbureau voor interieur- en exterieuropdrachten in de publieke sector. Op projectbasis werkt hanratharchitect samen met andere architecten en bedrijven, zodat naast kleine ook talrijke middelgrote en grote projecten gerealiseerd zijn. Het bureau is gevestigd in Rotterdam.

Hanratharchitect is onderdeel van het Ministerie van Verbeelding.

Eigenaar van het bureau is Jan David Hanrath. Sinds 2004 werkzaam als zelfstandig architect. In de jaren daarvoor heeft hij ervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus. Ook was hij elf jaar actief in verschillende posities in de bibliotheekbranche van Nederland. Zijn functies liepen uiteen van een studentenbaan op de publieksafdelingen van de openbare bibliotheek Den Haag tot senior consultant voor een ICT Expertisecentrum voor openbare bibliotheken. Op deze laatste positie was Jan David verantwoordelijk voor projecten als bibliotheek.nl, al@din, Zoek en Boek en de virtuele en fysieke Nationale Bibliotheekkaart.

Door deze ervaring heeft hanratharchitect zich gespecialiseerd in de bouw en inrichting van bibliotheken en aanverwante publieke ruimtes.

Bekijk het profiel van Jan David Hanrath op LinkedIn.